STEUN ONS

Wij zijn ontzettend blij dat wij onze reiservaringen met jullie kunnen delen middels onze nieuwsbrief, blog & vlog. Zonder jullie steun is dit echter niet mogelijk. Wij zijn niet afhankelijk van sponsoren waardoor wij onze blog en video’s precies zo kunnen maken zoals wij dat willen. Alle donaties worden gebruikt om de ZILT varend te houden en om videos te maken van onze belevenissen die wij om de week met jullie delen op onze Website en ons videokanaal.

Eenmalige donatie

Als je het leuk en inspirerend vindt wat wij doen, steun ons dan met een eenmalige gift. Alle kleine beetjes helpen! Je gift wordt 100% gebruikt om de ZILT in topconditie te houden en om video’s te maken van onze belevenissen die wij om de week publiceren zo dat jij vanuit je luie stoel toch kan ervaren hoe het is om met een zeilboot de 7 zeeën te bevaren.

Ik steun jullie!

Zilt Sea Miracles

Meer weten? Bel José-Anne: +31 6 38933810

Volg ZILT OP

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Ontvang de ZILT Glossy
√ Ontvang een uitnodiging voor de ZILT VIP borrel, neem een introducé mee
√ Ontvang de ZILT nieuwsbrief
√ Bekijk de mooiste foto’s en video’s van onze reizen en evenementen

ZILT Lancering

15 september 2017 wordt ZILT officieel gelanceerd. Uiteraard gaat dit niet onopgemerkt voorbij. Houd onze website en Social Media in de gaten voor meer informatie over datum en locatie.

Bouw Regatta

In september 2017 neemt ZILT deel aan de bouwregatta 2017. Deze regatta wordt jaarlijks gevaren vanuit Enkhuizen. Dit jaar vindt de bouwregatta plaats op vrijdag 1 september. ZILT is voor deze regatta gecontracteerd door Winters Bouwbedrijf uit Breda.

Bouwregatta 2017

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Steun ons!