Over ons

Samen zeilen en samen jouw toekomst scherp krijgen. Dat kan best pittig zijn. En confronterend. Een klik met elkaar is dan wel zo handig. Daarom, hierbij een korte introductie van ons.

Weet je een beetje wat voor vlees je in de kuip hebt…;-)

David & José-Anne

David & Jose-Anne

Hoi, ik ben David,

Wat mensen over me zeggen is dat ik betrouwbaar en loyaal ben. Eerlijk en rustig. Een Rotterdammer met droge humor, die geen blad voor de mond neemt en voor iedereen klaar staat. In de loop van de jaren ben ik van 100% in mijn hoofd zitten veel meer bij mijn gevoel gekomen. Ik dacht dat je met kennis, nog meer kennis en steeds meer kennis grip zou krijgen op het leven. Inmiddels ben ik er achter dat het in het leven om andere dingen gaat. Mijn kennis en kunde ligt op het gebied van Enterprise Architectuur, Informatie Technologie, Identity & Access Management  en Informatie Beveiliging.  Ik ga altijd voor kwaliteit. In alles wat ik doe, in alles wat ik aanschaf. Ik houd van lekker eten, een goed glas wijn en een goed gesprek. De vrijheid die ik voel op het water is ongekend. Hier hoor ik thuis.

Hoi, ik ben José-Anne,

Weet je wat mensen over me zeggen? Dat ik een energieke, scherpe en onderhoudende rebel ben. Dat ik op een andere manier dan zij kennen zorg voor interactie en dat ik iedereen in beweging krijg. Zacht op de persoon, prikkelend op de inhoud. Ik word heel blij van dit soort woorden. Ja, ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties. Dat is mijn passie. Kijk ook maar eens op de website www.energiekenzo.nl Ook neem ik mensen graag mee in hoe je je droom kunt realiseren. En, ja, ik durf wel te zeggen dat ik daar goed in ben. Pure kwaliteit is waar ik naar streef. Persoonlijke ontwikkeling is mijn lust en mijn leven, niet alleen die van een ander maar ook mijn eigen ontwikkeling. Enne, van lekker eten maken, gezelligheid en mooie gesprekken voeren word ik heel gelukkig.

Zilt Sea Miracles

Meer weten? Bel José-Anne: +31 6 38933810

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt tot en met maart 2021 in Portimão en biedt vanuit hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience. Kijk op www.zilt-catamaran.com voor alle mogelijkheden

Heb je een speciale wens of wil je je lief verrassen? Bel of mail ons, we vinden het super om samen jouw idee vorm te geven.

Winter 2020 in Portimão

Deze winter blijven we in Portimão. Van hieruit kijken we hoe de dingen zich ontwikkelen.  Het klimaat is heerlijk, de omgeving meer dan prachtig en er zijn enorm veel zeilers die hetzelfde doen. Dus deze winter komen we wel door.  Om vervolgens in het vroege voorjaar  de Middellandse Zee in te gaan. 3 Keer is scheepsrecht.

Steun ons!