ZILT. Omdat er meer is.

Al zeilend op een luxe catamaran kleine of grote koerswijzigingen overdenken.

Leven aan boord

Regels, dat vinden we niet zo’n prettig woord. Wij houden niet van regels, daar worden we ietwat opstandig van. Dus, aan regels doen we niet. Liever nemen we je mee in een aantal voorbeelden die aan boord van een catamaran voor ons vanzelfsprekend zijn. Want een catamaran is niet helemaal hetzelfde als een viersterren hotel.

Natuurlijk is onze catamaran hartstikke comfortabel. Maar eh….neem nou water. We drijven er op. Er is meer dan genoeg zou je zeggen. Helaas is dat allemaal zout water. Zoet water is aan boord juist kostbaar.

Aan boord lekker een kwartiertje op je gemak douchen, dat is niet zo’n heel goed idee. Kan wel, maar dan moeten we als we net de haven uit zijn direct terug om vers water in te slaan. Dat zou zonde zijn. Op water zijn we dus best zuinig. Onze tip; spring nadat je wakker bent geworden even over boord en zwem een rondje rondom de boot. Daar knap je pas echt van op. Doen we daarna het ontbijt.

Dan onze roomservice. Wij zorgen heel graag voor je. Zeilen betekent soms ook best hard werken. Dus, het kan zo maar zijn dat we druk in de weer zijn om ZILT ergens heen te koersen, met lijnen, zeilen, lieren en katrollen in de weer zijn. Mocht je op zo’n moment plotseling dorst of trek krijgen, voel je dan vrij en trek gewoon de koelkast open. Misschien lusten wij ook wel wat bij al dat harde werken….schroom vooral niet om dat te vragen…

Scheepshond

Dit is onze franse Bulldog Lulu. Als pup van 8 weken kwam ze aan boord. Ze geniet van het varen. Met haar oogjes dicht koestert ze zich in de zon.

Windstil, harde wind of flinke golven? Lulu vindt het allemaal goed. Op de ZILT wordt ze niet ziek. Best bijzonder voor een hond die enorm last heeft van wagenziekte.

Op het dek heeft Lulu altijd haar zwemvest aan. Ze is is dol op water maar kan niet zwemmen en dat is geen beste combinatie.

Lulu is een heel sensitief hondje. Ze voelt alles aan. Ze is dol op aandacht en wordt heel graag aangehaald. Dan knort ze, want dat doet een frans Bull. Als je s’ nachts flink gesnurk hoort dan is het is Lulu. Een volwassen man is er niks bij.

Waar je haar echt heel gelukkig mee maakt is een plakje kaas…

Zilt Sea Miracles

Meer weten? Bel José-Anne: +31 6 38933810

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt van april tot en met september 2020 op de Balearen (Ibiza, Mallorca, Menorca) en biedt hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience.  

Ben je graag op een boot?  Houd je ervan om op het water te zijn? Heb je altijd al kapitein willen zijn voor een dag? Wil je leren zeilen? Wil je in de watten gelegd worden? Ben je dit seizoen op de Balearen? WELKOM AAN BOORD VAN CATAMARAN ZILT.

Spaanse charter vergunning

Catamaran ZILT heeft in Spanje (Estepona) een charter vergunning aangevraagd. Dit betekent dat we officieel in Spanje (en dus de Spaanse eilanden en exclaves) mensen een ultieme charter experience aan mogen bieden. 

Steun ons!