Dagvoorzitter  |  Moderator  |  Inspirator

 

Je droom leven…

Veel mensen hebben een droom. Het hebben van een droom is niet zo moeilijk, maar wat maakt het realiseren van je droom toch zo moeilijk? Een droom hebben is vrij gemakkelijk, dit kost 5% inspiratie. Een droom verwezenlijken is moeilijker; dit kost 95% transpiratie. Uit eigen ervaring weten we wat een proces het is je droom te realiseren.

Vaak horen we ‘wat fijn dat je dit kunt doen’ of ‘wíj zijn niet financieel onafhankelijk’. Nee, je kunt dit niet zomaar doen en nee, ook wij zijn niet financieel onafhankelijk. Het is een heel proces van hard werken, er heel veel voor doen, heel veel voor laten en vooral veel loslaten.
Als ervaringsdeskundige neem ik je graag mee in ‘hoe realiseer je je droom’. ‘Hoe voelt het, welke processen doorloop je, wat verandert er en hoe ga je om met alles wat op je pad komt; de ups en de downs’. Het klinkt zo romantisch ‘leef je droom’ maar uiteraard is het niet alleen maar halleluja. Ook bij het leven van je droom heb je je gedoe en gedoe-tjes. En dan heb ik het nog niet gehad over wat de omgeving er van vindt….

De flow van het leven van je droom is echter een volledig andere dan de flow van het leven. Dat weten wij nu.
Ik daag je graag uit écht stil te staan bij jezelf en uit te vinden of de buitenkant, die je zorgvuldig hebt opgebouwd de afgelopen jaren, nog klopt met de binnenkant.

Nee? Durf je dan JA te zeggen tegen jezelf?

 

‘Geboren om op het podium te staan’

 ‘José-Anne geeft energie en zorgt voor interactie’

‘Ze krijgt iedereen in beweging.’

‘José-Anne is energiek, scherp en onderhoudend. Op een prikkelende manier weet ze de zaal wakker te houden en geeft ze discussies verrassende wendingen. Ze is een ware professional. Humor en zelfspot maken haar charmant. Ze is een warme gedreven, enthousiaste vrouw die haar vak zeer goed verstaat. Ze weet dit goed op haar publiek over te brengen. Ze straalt op het podium en inspireert!’

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt tot en met maart 2021 in Portimão en biedt vanuit hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience. Kijk op www.zilt-catamaran.com voor alle mogelijkheden

Heb je een speciale wens of wil je je lief verrassen? Bel of mail ons, we vinden het super om samen jouw idee vorm te geven.

Winter 2020 in Portimão

Deze winter blijven we in Portimão. Van hieruit kijken we hoe de dingen zich ontwikkelen.  Het klimaat is heerlijk, de omgeving meer dan prachtig en er zijn enorm veel zeilers die hetzelfde doen. Dus deze winter komen we wel door.  Om vervolgens in het vroege voorjaar  de Middellandse Zee in te gaan. 3 Keer is scheepsrecht.

Steun ons!