Dagvoorzitter  |  Moderator  |  Inspirator

 

Je droom leven…

Veel mensen hebben een droom. Het hebben van een droom is niet zo moeilijk, maar wat maakt het realiseren van je droom toch zo moeilijk? Een droom hebben is vrij gemakkelijk, dit kost 5% inspiratie. Een droom verwezenlijken is moeilijker; dit kost 95% transpiratie. Uit eigen ervaring weten we wat een proces het is je droom te realiseren.

Vaak horen we ‘wat fijn dat je dit kunt doen’ of ‘wíj zijn niet financieel onafhankelijk’. Nee, je kunt dit niet zomaar doen en nee, ook wij zijn niet financieel onafhankelijk. Het is een heel proces van hard werken, er heel veel voor doen, heel veel voor laten en vooral veel loslaten.
Als ervaringsdeskundige neem ik je graag mee in ‘hoe realiseer je je droom’. ‘Hoe voelt het, welke processen doorloop je, wat verandert er en hoe ga je om met alles wat op je pad komt; de ups en de downs’. Het klinkt zo romantisch ‘leef je droom’ maar uiteraard is het niet alleen maar halleluja. Ook bij het leven van je droom heb je je gedoe en gedoe-tjes. En dan heb ik het nog niet gehad over wat de omgeving er van vindt….

De flow van het leven van je droom is echter een volledig andere dan de flow van het leven. Dat weten wij nu.
Ik daag je graag uit écht stil te staan bij jezelf en uit te vinden of de buitenkant, die je zorgvuldig hebt opgebouwd de afgelopen jaren, nog klopt met de binnenkant.

Nee? Durf je dan JA te zeggen tegen jezelf?

 

‘Geboren om op het podium te staan’

 ‘José-Anne geeft energie en zorgt voor interactie’

‘Ze krijgt iedereen in beweging.’

‘José-Anne is energiek, scherp en onderhoudend. Op een prikkelende manier weet ze de zaal wakker te houden en geeft ze discussies verrassende wendingen. Ze is een ware professional. Humor en zelfspot maken haar charmant. Ze is een warme gedreven, enthousiaste vrouw die haar vak zeer goed verstaat. Ze weet dit goed op haar publiek over te brengen. Ze straalt op het podium en inspireert!’

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt van april tot en met september 2020 op de Balearen (Ibiza, Mallorca, Menorca) en biedt hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience.  

Ben je graag op een boot?  Houd je ervan om op het water te zijn? Heb je altijd al kapitein willen zijn voor een dag? Wil je leren zeilen? Wil je in de watten gelegd worden? Ben je dit seizoen op de Balearen? WELKOM AAN BOORD VAN CATAMARAN ZILT.

Spaanse charter vergunning

Catamaran ZILT heeft in Spanje (Estepona) een charter vergunning aangevraagd. Dit betekent dat we officieel in Spanje (en dus de Spaanse eilanden en exclaves) mensen een ultieme charter experience aan mogen bieden. 

Steun ons!