ZILT. Omdat er meer is.

Al zeilend op een luxe catamaran kleine of grote koerswijzigingen overdenken.

Over de kosten

Tja, wij ontkomen er niet aan. We maken zoveel mogelijk gebruik van de wind, maar af en toe moet er toch wat brandstof gekocht worden. De overheerlijke, zoveel mogelijk biologische, lunch, diner en uiteraard het ontbijt zijn er niet zomaar. En, het aperitief en de wijnen moeten natuurlijk ook van kwaliteit zijn. Een doos goede sigaren voor bij de koffie en het digestief. Wij zijn er voor jou. Dus, ja. Er zijn zeker kosten aan de trip verbonden.

Geen mens en geen wens is hetzelfde. We geven je graag een juiste indicatie.

Dus, weet je wat veel beter werkt als je écht zin hebt om met ons te gaan zeilen en jezelf helemaal centraal wilt stellen? Even mailen. Of bellen. Samen bekijken we dan met jou alle mogelijke opties. Geven we je meteen een tip hoe je dit fiscaal het best kunt aanpakken…

Bekijk onze reizen!

Bekijk onze reizen in de ZILT shop of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ga naar de ZILT shop

Zilt Sea Miracles

Meer weten? Bel José-Anne: +31 6 38933810

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt tot en met maart 2021 in Portimão en biedt vanuit hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience. Kijk op www.zilt-catamaran.com voor alle mogelijkheden

Heb je een speciale wens of wil je je lief verrassen? Bel of mail ons, we vinden het super om samen jouw idee vorm te geven.

Winter 2020 in Portimão

Deze winter blijven we in Portimão. Van hieruit kijken we hoe de dingen zich ontwikkelen.  Het klimaat is heerlijk, de omgeving meer dan prachtig en er zijn enorm veel zeilers die hetzelfde doen. Dus deze winter komen we wel door.  Om vervolgens in het vroege voorjaar  de Middellandse Zee in te gaan. 3 Keer is scheepsrecht.

Steun ons!