ZILT. Omdat er meer is.

Al zeilend op een luxe catamaran kleine of grote koerswijzigingen overdenken.

Je staat op de loopplank. Welkom aan boord!

We bieden je graag een reis op maat aan. Want, standaard…. daar doen we niet aan.

Waarom niet? Simpel, jij en jouw koers staan bij ons namelijk centraal. En die koers is voor iedereen anders. Dat betekent dus dat wij gewoon samen met jou bekijken wat jij graag wilt. Wil je echt tijd voor jezelf om te reflecteren? Helemaal niks doen behalve wat praten, zwemmen of mijmeren voor op de catamaran? Wij maken het mogelijk voor je. Of ben je net zo’n actieve denker als wij? Iemand die nadenken, het zeil hijsen, reflecteren en stoere knopen leggen gewoon combineert? Kan ook!

Wij denken wel dat een dag niet genoeg is. De ervaring leert dat het een unieke ervaring is waar je de tijd voor moet willen nemen. Daarom starten bij ons de reizen vanaf drie dagen. En, wij merken dat vier tot zes dagen met ons op pad voor de beste resultaten zorgt.

Durf je mee?

Welkom aan boord!

Bekijk onze reizen!

Bekijk onze reizen in de ZILT shop of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ga naar de ZILT shop

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt tot en met maart 2021 in Portimão en biedt vanuit hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience. Kijk op www.zilt-catamaran.com voor alle mogelijkheden

Heb je een speciale wens of wil je je lief verrassen? Bel of mail ons, we vinden het super om samen jouw idee vorm te geven.

Winter 2020 in Portimão

Deze winter blijven we in Portimão. Van hieruit kijken we hoe de dingen zich ontwikkelen.  Het klimaat is heerlijk, de omgeving meer dan prachtig en er zijn enorm veel zeilers die hetzelfde doen. Dus deze winter komen we wel door.  Om vervolgens in het vroege voorjaar  de Middellandse Zee in te gaan. 3 Keer is scheepsrecht.

Steun ons!