ZILT. Omdat er meer is.

Al zeilend op een luxe catamaran kleine of grote koerswijzigingen overdenken.

Je staat op de loopplank. Welkom aan boord!

We bieden je graag een reis op maat aan. Want, standaard…. daar doen we niet aan.

Waarom niet? Simpel, jij en jouw koers staan bij ons namelijk centraal. En die koers is voor iedereen anders. Dat betekent dus dat wij gewoon samen met jou bekijken wat jij graag wilt. Wil je echt tijd voor jezelf om te reflecteren? Helemaal niks doen behalve wat praten, zwemmen of mijmeren voor op de catamaran? Wij maken het mogelijk voor je. Of ben je net zo’n actieve denker als wij? Iemand die nadenken, het zeil hijsen, reflecteren en stoere knopen leggen gewoon combineert? Kan ook!

Wij denken wel dat een dag niet genoeg is. De ervaring leert dat het een unieke ervaring is waar je de tijd voor moet willen nemen. Daarom starten bij ons de reizen vanaf drie dagen. En, wij merken dat vier tot zes dagen met ons op pad voor de beste resultaten zorgt.

Durf je mee?

Welkom aan boord!

Bekijk onze reizen!

Bekijk onze reizen in de ZILT shop of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ga naar de ZILT shop

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt van april tot en met september 2020 op de Balearen (Ibiza, Mallorca, Menorca) en biedt hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience.  

Ben je graag op een boot?  Houd je ervan om op het water te zijn? Heb je altijd al kapitein willen zijn voor een dag? Wil je leren zeilen? Wil je in de watten gelegd worden? Ben je dit seizoen op de Balearen? WELKOM AAN BOORD VAN CATAMARAN ZILT.

Spaanse charter vergunning

Catamaran ZILT heeft in Spanje (Estepona) een charter vergunning aangevraagd. Dit betekent dat we officieel in Spanje (en dus de Spaanse eilanden en exclaves) mensen een ultieme charter experience aan mogen bieden. 

Steun ons!