ZILT. Omdat er meer is.

Al zeilend op een luxe catamaran kleine of grote koerswijzigingen overdenken.

Over ZILT

Je hebt motorboten en zeilboten; en catamarans. Die zijn toch wel echt een klasse apart. Zeilen is helemaal ons ding. Onze Lagoon 39 ZILT is dan ook onze grote trots. Ze voelt zo goed; zo licht, ruimtelijk en comfortabel. We zijn er helemaal weg van. Trots ook. Kijk gerust even ons filmpje. Dan krijg je een goede indruk van deze topper.

Onze grote trots is echt van alle gemakken voorzien. Dat kan ook niet anders met twee drijvers. Wij wonen in de drijver aan bakboord (links). Dit betekent dat wij voor jou als gast de drijver aan stuurboord (rechts) helemaal top hebben ingericht. Deze rechterdrijver heeft een gedeelde complete badkamer en twee heerlijke ruime slaapkamers. Een comfortabel bed, met een kussen waar je meteen op in slaap valt.

Zilt Sea Miracles

Meer weten? Bel José-Anne: +31 6 38933810

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto's en video's van onze reizen

ZILT gaat charteren

Catamaran ZILT ligt tot en met maart 2021 in Portimão en biedt vanuit hier de meest ultieme charter experience aan. Ga mee op een van de prachtige dagtochten en geniet van de ZILT experience. Kijk op www.zilt-catamaran.com voor alle mogelijkheden

Heb je een speciale wens of wil je je lief verrassen? Bel of mail ons, we vinden het super om samen jouw idee vorm te geven.

Winter 2020 in Portimão

Deze winter blijven we in Portimão. Van hieruit kijken we hoe de dingen zich ontwikkelen.  Het klimaat is heerlijk, de omgeving meer dan prachtig en er zijn enorm veel zeilers die hetzelfde doen. Dus deze winter komen we wel door.  Om vervolgens in het vroege voorjaar  de Middellandse Zee in te gaan. 3 Keer is scheepsrecht.

Steun ons!