Select Page

Chairman  |  Moderator  |  Inspirator

 

Living your dream…

Veel mensen hebben een droom. Het hebben van een droom is niet zo moeilijk, maar wat maakt het realiseren van je droom toch zo moeilijk? Een droom hebben is vrij gemakkelijk, dit kost 5% inspiratie. Een droom verwezenlijken is moeilijker; dit kost 95% transpiratie. Uit eigen ervaring weten we wat een proces het is je droom te realiseren.

Vaak horen we ‘wat fijn dat je dit kunt doen’ of ‘wíj zijn niet financieel onafhankelijk’. Nee, je kunt dit niet zomaar doen en nee, ook wij zijn niet financieel onafhankelijk. Het is een heel proces van hard werken, er heel veel voor doen, heel veel voor laten en vooral veel loslaten.
Als ervaringsdeskundige neem ik je graag mee in ‘hoe realiseer je je droom’. ‘Hoe voelt het, welke processen doorloop je, wat verandert er en hoe ga je om met alles wat op je pad komt; de ups en de downs’. Het klinkt zo romantisch ‘leef je droom’ maar uiteraard is het niet alleen maar halleluja. Ook bij het leven van je droom heb je je gedoe en gedoe-tjes. En dan heb ik het nog niet gehad over wat de omgeving er van vindt….

De flow van het leven van je droom is echter een volledig andere dan de flow van het leven. Dat weten wij nu.
Ik daag je graag uit écht stil te staan bij jezelf en uit te vinden of de buitenkant, die je zorgvuldig hebt opgebouwd de afgelopen jaren, nog klopt met de binnenkant.

Nee? Durf je dan JA te zeggen tegen jezelf?

 

‘Geboren om op het podium te staan’

 ‘José-Anne geeft energie en zorgt voor interactie’

‘Ze krijgt iedereen in beweging.’

‘José-Anne is energiek, scherp en onderhoudend. Op een prikkelende manier weet ze de zaal wakker te houden en geeft ze discussies verrassende wendingen. Ze is een ware professional. Humor en zelfspot maken haar charmant. Ze is een warme gedreven, enthousiaste vrouw die haar vak zeer goed verstaat. Ze weet dit goed op haar publiek over te brengen. Ze straalt op het podium en inspireert!’

Follow ZILT

Follow ZILT on the following Social Media channels

Become ZILT VIP

Enjoy following advantages:
√ Be the first to learn about events, news and activities
√ Receive the glossy
√ Receive an invitation for the VIP drink and bring a guest
√ Receive the news letter
√ Be the first to see all pictures and videos of our travels

ZILT Launch

Spring 2018, ZILT will be officially launched. This will of course not go unnoticed. Keep a close eye on our Website and Social Media for more information about the exact date and location.

Zilt Departure

The departure date has been set! On Friday May 11th ZILT will set sail. Follow our blog and social media channels for more information.

Steun ons!