Select Page

ZILT. Because there is more.

Contemplating small or big course changes while sailing on a luxurious catamaran.

 

 

 

 

 

 

 

 

About the costs

Tja, wij ontkomen er niet aan. We maken zoveel mogelijk gebruik van de wind, maar af en toe moet er toch wat brandstof gekocht worden. De overheerlijke, zoveel mogelijk biologische, lunch, diner en uiteraard het ontbijt zijn er niet zomaar. En, het aperitief en de wijnen moeten natuurlijk ook van kwaliteit zijn. Een doos goede sigaren voor bij de koffie en het digestief. Wij zijn er voor jou. Dus, ja. Er zijn zeker kosten aan de trip verbonden.

Geen wens is hetzelfde. We geven je echter graag een indicatie.

Dus weet je wat veel beter werkt als je écht zin hebt om met ons te gaan zeilen en jezelf helemaal centraal wilt stellen? Even mailen. Of bellen. Samen bekijken we dan met jou alle mogelijke opties. Geven we je meteen een tip hoe je dit fiscaal het best kunt aanpakken…

Zilt Sea Miracles

Meer weten? Bel José-Anne: +31 6 38933810

Volg ZILT

Volg ZILT op de volgende Social Media kanalen

Word ZILT VIP

Geniet van deze voordelen:
√ Je bent als eerste op de hoogte van evenementen, nieuwtjes en acties
√ Bovendien ontvang je de glossy
√ En ontvang je een uitnodiging voor de VIP borrel, neem een introducé mee
√ Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief
√ Verder bekijk je als eerste de mooiste foto’s en video’s van onze reizen

ZILT Lancering

In het voorjaar van 2018 wordt ZILT officieel gelanceerd. Uiteraard gaat dit niet onopgemerkt voorbij. Houd onze website en Social Media in de gaten voor meer informatie over datum en locatie.

Bouw Regatta

Soms lopen dingen anders dan gepland… Zoals eerder aangekondigd zou ZILT deelnemen aan de 2017 editie van de Bouwregatta op 1 September vanuit Enkhuizen. Omdat er te weinig aanmeldingen zijn heeft de organisatie echter besloten het evenement niet door te laten gaan. Heel erg jammer maar niets aan te doen!

Steun ons!