Select Page

CUSTOMER EXPERIENCES

Op 25 augustus jongstleden waren wij voor een lang weekend te gast bij David en Jose-Anne op hun schip ZILT. Het was – in 1 woord – fantastisch.

ZILT is een catamaran van, voor ons althans, enorme omvang. Een prachtig schip, mooi gestroomlijnd en voorzien van werkelijk alle denkbare comfort. Een groot terras op het achterdek, een goed uitgeruste keuken, 3 ruime slaapkamers in de drijvers en uitstekend sanitair. Een drijvend hotel. De mogelijkheid om op blote voeten letterlijk over het hele schip te kunnen lopen en het luieren in de trampolines op het voordek geeft een geweldig en rustgevend gevoel. Onder het genot van een hapje en een drankje. Een ultieme ervaring.

Onder het mom van testen en proefvaren voordat het echte mediterrane werk straks begint voor David en Jose-Anne werd ons de ruimte gegeven om volledig lui te zijn of om mee te zeilen. Zo we wilden. Gezegd moet worden dat onze gastvrouw- en heer de kunst van het varen met zo’n schip van deze afmeting tot in de finesses beheersen. Ze geven toelichting als je dat wilt en nemen je mee in het zeiljargon. Een ‘lijn’ een ‘touw’ noemen bijvoorbeeld, leer je binnen een mum van tijd wel af.

Hoewel Christine en ik in het verleden veel zeilervaring hebben opgedaan is de catamaran een ervaring die toch wel volledig anders is. ZILT is een comfortabel schip en zeer stabiel. Helaas hebben we snelheid en avontuurlijk zeilen niet kunnen ervaren omdat het IJsselmeer, normaal bekend om een zeer korte, ‘pukkelige’ golfslag, dit weekend een spiegel was. 0 Bft. Dat leverde wel prachtige vergezichten en plaatjes op. Naast het ‘proef’ varen hadden we alle tijd om te ‘proef’ eten en drinken. Ook daar zijn de gastvrouw- en heer bijzonder goed in.

David en Jos, enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. Bijzonder veel succes maar vooral veel plezier met jullie avontuur.

Kun jij je helemaal vinden in de combinatie avontuur, sportief bezig zijn, rust, heerlijk eten en drinken, goede gesprekken en bovenal genieten? Ga zeker eens mee met de ZILT.

Christine Kwekkeboom en Maarten de Louw, September 2017

Follow ZILT

Follow ZILT on the following Social Media channels

Become ZILT VIP

Enjoy following advantages:
√ Be the first to learn about events, news and activities
√ Receive the glossy
√ Receive an invitation for the VIP drink and bring a guest
√ Receive the news letter
√ Be the first to see all pictures and videos of our travels

ZILT Launch

Spring 2018, ZILT will be officially launched. This will of course not go unnoticed. Keep a close eye on our Website and Social Media for more information about the exact date and location.

Zilt Departure

The departure date has been set! On Friday May 11th ZILT will set sail. Follow our blog and social media channels for more information.

Steun ons!